Tel: 0115 - 43 17 38
info@autobedrijfverschelling.nl
Autobedrijf Verschelling
Veerstraat 51
4543 NM Zaamslag

Aircoservice en reparatie

De airco gebruikt u vaak het hele jaar door; in de zomer om de temperatuur te verlagen, in de winter om beslagen ramen te voorkomen. Daarom is het van groot belang dat u uw airco jaarlijks laat nakijken. Wij vervangen het aircofilter en controleren de werking van de airco.

Wij bieden diverse onderhoudsbeurten voor uw airco aan. 

 • Airco-schoonmaakbeurt
  Ruikt uw airco muf of heeft u last van vervelende geurtjes? Door regelmatig gebruik ontstaan er ophopingen van stof en bacteriën die muffe luchtjes veroorzaken. Met een kleine schoonmaakbeurt heeft u snel weer een frisse en gezonde ventilatie in uw auto.
   
 • Airco-onderhoudsbeurt standaard
  Tijdens de standaard onderhoudsbeurt vult en recyclet de monteur het koudemiddel van de airco in uw auto. U merkt direct dat uw airco weer goed verkoelt.
   
 • Airco-onderhoudsbeurt compleet
  Wilt u zowel uw airco bij laten vullen en het aircosysteem laten reinigen? Met ons voordeelpakket wordt uw airco weer netjes bijgevuld en helemaal schoongemaakt, zodat u weer een frisse en gezonde lucht heeft in uw auto die tevens heerlijk verkoelt.
   

 

Acties en aanbiedingen


Uw auto weer als nieuw laten ruiken? Nu voor slecht € 95,-!
Lees verder

Kies de juiste motorolie. Laat u adviseren door onze monteurs.
Lees verder

Nieuwste occasion

Aircoservice

Bijna niet meer weg te denken uit uw auto: airco. Het zorgt ervoor dat u fris en comfortabel achter het stuur zit. De airco kan het hele jaar door worden gebruikt. In de zomer om de temperatuur te verlagen, in de winter om de lucht te drogen waardoor beslagen ramen kunnen worden voorkomen. Daarom is het van belang dat u uw airco jaarlijks laat nakijken waarbij het aircofilter vervangen wordt en de werking van de airco wordt gecontroleerd. Kijk op 'diensten' in het menu voor onze scherpe tarieven!