Tel: 0115 - 43 17 38
info@autobedrijfverschelling.nl
Autobedrijf Verschelling
Veerstraat 51
4543 NM Zaamslag

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring. Onze monteurs inspecteren uw auto op de belangrijkste veiligheids- en milieuaspecten, o.a.: banden, wielophanging, verlichting, carrosserie, remmen, zicht door de voorruit en uitlaatgasemissie. Wij zijn een RDW-erkend apk-bedrijf voor personenwagens, bedrijfswagens (tot 3500 kg) en campers.

Zowel gedurende de apk als bij een onderhoudsbeurt aan uw auto kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice en/of een vervangende auto. Vergeet dit niet vooraf aan te geven bij uw afspraak.


 

Acties en aanbiedingen


Uw auto weer als nieuw laten ruiken? Nu voor slecht € 95,-!
Lees verder

Kies de juiste motorolie. Laat u adviseren door onze monteurs.
Lees verder

Nieuwste occasion

Wij zoeken voor u!
Bent u op zoek naar een auto met de juiste opties voor een scherpe prijs?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij zoeken voor u !

Aircoservice

Bijna niet meer weg te denken uit uw auto: airco. Het zorgt ervoor dat u fris en comfortabel achter het stuur zit. De airco kan het hele jaar door worden gebruikt. In de zomer om de temperatuur te verlagen, in de winter om de lucht te drogen waardoor beslagen ramen kunnen worden voorkomen. Daarom is het van belang dat u uw airco jaarlijks laat nakijken waarbij het aircofilter vervangen wordt en de werking van de airco wordt gecontroleerd. Kijk op 'diensten' in het menu voor onze scherpe tarieven!