Autobedrijf Verschelling
Veerstraat 51
4543 NM Zaamslag

Onderhoud en reparatie

Regelmatig onderhoud is essentieel voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat defecten vroegtijdig herkend en verholpen kunnen worden. Wij beschikken over de benodigde kennis en apparatuur om uw auto weer veilig op de weg te krijgen.

Kleine beurt

Het is belangrijk om slijtageonderdelen van uw auto ook tussen de grote onderhoudsbeurten te laten controleren en desnoods vervangen. Bij een kleine beurt verversen wij de olie, vervangen het oliefilter, vullen de ruitenvloeistof bij en controleren wij uw auto op ruim 20 andere belangrijke punten.

Grote beurt

Tijdens een grote onderhoudsbeurt wordt uw auto zorgvuldig op [x] afzonderlijke punten gecontroleerd. Wij verversen de olie en vervangen alle belangrijke filters van de auto. Veel van onze klanten kiezen ervoor om de jaarlijkse APK te combineren met deze onderhoudsbeurt. Dat bespaart u zowel tijd als geld. Indien u kiest voor deze combinatie betaalt u alleen de verplichte afmeldkosten van de keuring.

 

Acties en aanbiedingen


Uw auto weer als nieuw laten ruiken? Nu voor slecht € 95,-!
Lees verder

Kies de juiste motorolie. Laat u adviseren door onze monteurs.
Lees verder

Nieuwste occasion

Aircoservice

Bijna niet meer weg te denken uit uw auto: airco. Het zorgt ervoor dat u fris en comfortabel achter het stuur zit. De airco kan het hele jaar door worden gebruikt. In de zomer om de temperatuur te verlagen, in de winter om de lucht te drogen waardoor beslagen ramen kunnen worden voorkomen. Daarom is het van belang dat u uw airco jaarlijks laat nakijken waarbij het aircofilter vervangen wordt en de werking van de airco wordt gecontroleerd. Kijk op 'diensten' in het menu voor onze scherpe tarieven!