Tel: 0115 - 43 17 38
info@autobedrijfverschelling.nl
Autobedrijf Verschelling
Veerstraat 51
4543 NM Zaamslag

Schadeherstel

Wij werken snel en efficiënt aan het herstel van uw auto, busje of camper. Onze monteurs verwijderen krassen en deuken, herstellen lakschade en repareren hagelschade, steenslag of andere fikse autoschade. Bij autoschade kunt u gratis gebruikmaken van onze haal-en brengservice of een van onze leenauto’s.

Bent u allrisk verzekerd? Dan nemen wij de afwikkeling van de schade volledig voor onze rekening. Wanneer u schade heeft aan uw auto waarvoor u niet verzekerd bent, kunnen wij een offerte voor schadereparatie maken.

    

Acties en aanbiedingen


Uw auto weer als nieuw laten ruiken? Nu voor slecht € 95,-!
Lees verder

Kies de juiste motorolie. Laat u adviseren door onze monteurs.
Lees verder

Nieuwste occasion

Wij zoeken voor u!
Bent u op zoek naar een auto met de juiste opties voor een scherpe prijs?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij zoeken voor u !

Aircoservice

Bijna niet meer weg te denken uit uw auto: airco. Het zorgt ervoor dat u fris en comfortabel achter het stuur zit. De airco kan het hele jaar door worden gebruikt. In de zomer om de temperatuur te verlagen, in de winter om de lucht te drogen waardoor beslagen ramen kunnen worden voorkomen. Daarom is het van belang dat u uw airco jaarlijks laat nakijken waarbij het aircofilter vervangen wordt en de werking van de airco wordt gecontroleerd. Kijk op 'diensten' in het menu voor onze scherpe tarieven!