Tel: 0115 - 43 17 38
info@autobedrijfverschelling.nl
Autobedrijf Verschelling
Veerstraat 51
4543 NM Zaamslag

Financiering

 

Wij begrijpen goed dat u niet al uw spaargeld in de aankoop van een auto wilt steken. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om bedrijfswagens te leasen of te financieren. Wij werken hiervoor sinds een aantal jaar nauw samen met EDW Autolease. Naast de standaardproducten als operationele en financiële lease voor zowel nieuwe als gebruikte bedrijfswagens, is EDW Autolease ook thuis op het gebied van sale- en leaseback van auto’s en wagenparken, startende ondernemers en de taxiwereld.

Uw persoonlijke adviseur Emiel de Waal van EDW Autolease heeft ruim 20 jaar ervaring in de auto- en leasebranche. Zo bent u altijd verzekerd van deskundig advies.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een autofinanciering? Neem dan contact met ons op of met EDW Autolease (+31 (0)115 221 502) of bereken hieronder uw geschatte maandlasten.

Naam *
Voorletters *
Geslacht *
Geboortedatum *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Type over *
*

Acties en aanbiedingen


Uw auto weer als nieuw laten ruiken? Nu voor slecht € 95,-!
Lees verder

Kies de juiste motorolie. Laat u adviseren door onze monteurs.
Lees verder

Nieuwste occasion

Wij zoeken voor u!
Bent u op zoek naar een auto met de juiste opties voor een scherpe prijs?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij zoeken voor u !

Aircoservice

Bijna niet meer weg te denken uit uw auto: airco. Het zorgt ervoor dat u fris en comfortabel achter het stuur zit. De airco kan het hele jaar door worden gebruikt. In de zomer om de temperatuur te verlagen, in de winter om de lucht te drogen waardoor beslagen ramen kunnen worden voorkomen. Daarom is het van belang dat u uw airco jaarlijks laat nakijken waarbij het aircofilter vervangen wordt en de werking van de airco wordt gecontroleerd. Kijk op 'diensten' in het menu voor onze scherpe tarieven!